Eat Darling Eat

A POSTMODERNIST DESSERT LABORATORY

Gradation Table & Cake Cut-Out Bench
This dessert laboratory offers customers a visual respite from bustling Causeway Bay with whimsical interiors that mirror the imaginative, eclectic menu of deli- cious bites and the brand’s innovative philosophy of rediscovering classic childhood desserts, with a very contemporary twist. The interior stimulates visual senses with provocative tones and textures that celebrate the art of dessert making.
Stair shape Host Station
EDE 1.jpg
Stairs
Yellow Glass
Donut-Jello Stools
The interior stimulates visual senses with provocative tones and textures that celebrate the art of dessert making.
Furniture
Upper Floor
Yellow tinted glass separates the two levels, attracting customers upstairs where a pink lounge with reflective ceiling and flooring creates a luscious backdrop as they enjoy their desserts. The corners at each end of the lounge have angular tables with a rounded end and curved walls imprinted with vivid artwork presenting optical illusions so customers enjoy a visual sensation while they savour their innovative, experimental desserts.
Angular Table
Axo Diagram

The design aesthetic is fully immersive, creating an illusory environment with the use of bright ge- ometries and organic shapes. The result is one-of-a-kind: bold, surreal, and a utopian remedy that enhances the global perspective of popular culture.

Location

Fashion Walk, Causeway Bay, Hong Kong

Press

Wallpaper* | Eat Darling Eat